Silabus Bahasa Jawa

Untuk sekolah yang berada di Jawa Tengah,link di bawah ini berisi silabus Bahasa Jawa. Silahkan dilihat bagi yang berminat

1. Kelas X

2. kelas XI

3. kelas XII

About these ads

22 Responses to “Silabus Bahasa Jawa”

  1. bambang s. Says:

    Assalamu’alaikum w. w.
    Jikalau berkenan tolong dibuatkan rpp dan bahan ajar untuk muatan lokal bahasa jawa kelas X, XI, XII.
    Atas atensinya diucapkan Jazakumullohu khairon jaza!!!

    Sip. : Bambang S.

  2. DIDIK.S Says:

    KAMI IKUT BANGGA DENGAN ADANYA DWIJA JAWA YANG MOLAI GEMAR OTAK-ATIK KOMPUTER, KARENA MENGURANGI ANGKA KEKATROKAN PARA GURU, TERUTAMA GURU JAWA

  3. catur Says:

    MAS KENGING NAPA SILABUS KELAS XI LAN KLS XII BOTEN KOMPLIT, MENAWI WONTEN INGKANG LANGKUNG JANGKEP, MBOK KULA DIPUN KIRIMI. WONTEN EMAIL KULA, NUWUN

  4. abdullah Says:

    mbok tolong saya dibuatkan Silabus kelas V-VI SD. Terima kasih.

  5. Anto Says:

    ngapunten saderengipun, mbok bilih wonten ingkang gadah rpp bhs jawi smp, kulo nyuwun dipun kirimi. matur nuwun.

  6. VirKill Says:

    Kula nggih betah rpp ingkang inggal kangge SMP. Menawi ingkang rumiyin, kula sampun gadhah. Mbokmenawi wonten ingkang rena ing penggalih kersa maringi kula. Benjang bok menawi kula gadhah perangkat sanesipun, saged kula caosi.

  7. Sugiyono Says:

    ngapunten saderengipun, mbok bilih wonten ingkang gadah rpp bhs jawi sd, kulo nyuwun dipun kirimi. matur nuwun

  8. suraji Says:

    nyuuwn sewu nggih.. siapa saja yang mempunyai silabus bahasa mbok saya dikasih tau… terimakasih sebelumnya.

  9. suraji Says:

    ngapunten saderengipun, mbok bilih wonten ingkang gadah silabus bahasa jawa untuk sd, kulo nyuwun dipun kirimi. matur suwun. …email ini. denroji61@yahoo.com

  10. suraji Says:

    maaf, saya mohon dikirimi silabus/RPP bahasa jawa untuk kelas 6,terimakasih sebelumnya!

  11. fahrizal Says:

    tolong saya dibuatkan RPP bahasa jawa kelas XI

  12. fahrizal Says:

    maaf,tolong saya dikirima silabus dan RPP bahasa jawa kelas XI! Tolong ya!

  13. ning rahayu Says:

    Mbokbilih wonten silabus saha contonipun RPP Bahasa Jawa kangge siswa Sekolah Dasar, kepareng kula dipunparingi materinipun. Nuwun.

  14. hady Says:

    mas kalau ada saya mintak rpp untuk SD kelas 3 sampai 6 untuk Bapak saya. makasih ini emali saya erlangadi@yahoo.com

  15. Resu febrianto Says:

    please buatin silabus SD ya Trims

  16. rhe Says:

    mbak.. kalo bisa minta yang silabus dan rpp untuk sd… kalo bisa kirim ke mail saya trimakasih

  17. Saifun Nasihin Says:

    Mas, kengeng nopo kok silabus+rpp sdnipun mboten wonten, mbok nggiho kulo sing dereng saget niki dikirimi

  18. hanief sardjono Says:

    kula melu ngunduh silabus bahasa jawane nggih… nek wonten kula nggih nyuwun rppne. nek wonten lho…. matur nuwun.

  19. faturmaster Says:

    terima kasih…saya nunut download ya…

  20. acit fir_st Says:

    Assalamu’alaikum……
    Nyuwun agengipun pangaksami……ingkang gadah RPP lan silabus basa Jawi SD kelas I-VI, dalem nyuwun diparingi nggihhhhhh……..matur suwun kangge kedermawanan panjenengan….sembah sungkem…Acit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 29 other followers

%d bloggers like this: